Our Chef

Onze workshops

Samen koken eten en drinken is de ideale activiteit om een groep mensen samen te laten genieten. Kom naar een kookworkshop met uw werknemers, klanten of relaties. Ook zeer geschikt voor particulieren . Via Grande biedt u tal van mogelijkheden, bekijk de suggesties hieronder:

 • Workshop kids

  Workshop: Kids

  Deze workshop leent zicht uitstekend voor een kinderfeest of een keer een leuke activiteit tussendoor. Tijdens deze workshop mogen de kinderen een pizza maken en een ijsje versieren, ook mogen begeleidende ouders een hapje proeven. Beschikbaarheid: alleen op de woensdag middag.

  Kosten: 10,- euro p.p.
  Inbegrepen: limonade en een feestmuts maken
  Duur: ca. 2 uur.
  Begeleiding: 1 professionele kok, en per 10 kinderen dient er een ouder aanwezig te zijn.

 • Workshop Volwassenen

  Workshop: Volwassenen

  Na ontvangst kunt u genieten van een drankje, daarna neemt de Nederlands kampioen pizza bakken u mee naar de keuken en krijgt u uitleg over pizza's. Waarna u uw eigen pizza gaat maken, draaien en vormen en beleggen. Als de pizza klaar is mag u genieten van uw eigen gecreëerde pizza.

  Bij inbegrepen:
  - Short en alle gereedschappen en materialen.
  Duur: ca. 1 uur.
  Kosten: 15,- euro p.p excl. drankjes

 • Workshop drie gangen

  Workshop: Drie gangen diner

  Na ontvangst krijgt u uitleg over het diner en daarna gaat u met het gezelschap naar de keuken. Dit is een avond c.q. middag vullende workshop. Afhankelijk van het seizoen qua producten, worden er een voorgerecht een hoofdgerecht en natuurlijk een dessert gemaakt. De (sterren) chefkok helpt u op weg naar de geheimen van de ambachtelijke Franse en Italiaanse keuken.

  Aantal: min. 6, max. 10 personen.
  Inbegrepen:
  - Recepturen kaarten (ook om mee te nemen).
  - Short en alle gereedschappen en materialen.
  Duur: ca. 3/3.5 uur.
  Kosten: 29,95 euro p.p. excl. drankjes.